Boka en eldshow

boka2

För nävarande gör EMP inga framträdanden. Ni är dock varmt välkomna att höra av er med intresseförfrågningar för framtiden. Vi kan också ibland tipsa om andra aktörer som kan ta uppdrag.

***************

Du kan enkelt boka en eldshow med EMP. Gruppen är tillgänglig på förfrågan året runt. EMPs stora styrka är att ensemblen är flexibel och anpassningsbar. Ibland kan det vara en mindre uppsättning eldkonstnärer som framträder för mindre festivaler, klubben, konserter, firmafester, osv. EMP kan också ta på sig större uppdrag, exempelvis större festivaler, invigningar, konceptuella framföranden med ljus, specialeffekter osv. Allt beror på kundens behov, vision och resurser. Gruppen jobbar med elden som verktyg med tema, musik och en helhetsupplevelse.

En vanligt förekommande uppvisning med EMP är en typisk ”eldshow” där 3-5 eldkonstnärer deltar och framträder på en scenyta under 10-20 min. Det är en oerhört populär produkt för exempelvis kulturnätter, konsert och festivaler. EMP har också backat upp andra artister vid framträdanden (exempelvis Roger Pontare och Nordman) och gör gärna liknande uppdrag på förfrågan. Ett alternativ till eld är ljus. EMP har också effektflla LED-ljusbaserade framträdanden.

Läs gärna mer om EMP innan du skickar in din bokningsförfrågan. Det kan hjälpa dig hitta rätt bland de olika typer av framträdanden som gruppen erbjuder, samt vägleda dig kring viktiga saker att tänka på.

Gå vidare: